Swedish Tonic Water Original

Hvilke gin passer til Swedish Tonic Water Original

Swedish Tonic Water Original er en nøytral tonic som passer utmerket til gin med mye smak. Det er den første tonicen vi har testet som passet til alle sloe ginene vi har.

La meg begynne med å si at denne tonicen passer til mye mer enn bare slåpegin. Innholdet i denne tonicen er litt utenom det vanlige. Foruten sitronsaft og limesaft inneholder den kassia og malurt, to ingredienser som er vanlige i vermut. Dette er to litt bitre ingredienser som gjerne reagerer i møte med gin. Resultatet er en tonic som ikke passer til alt, men der den passer så sitter den midt i blinken.

Swedish Tonic Water har vunnet flere medaljer, senest gull i The Tonic & Mixer Masters 2022. Det svenske nettstedet Äkta Vara gav den 9 av 10 poeng i sin test av tonic med vekt på kunstige tilsetningsstoffer.

Denne tonicen har vært tilgjengelig i Norge noen år, men da kun i Kitchn butikkene. Med ny importør har det blitt lettere å få tak i denne.

Swedish Tonic Water Original

Nøkkelord: Tonic
Land: Sverige
Produsent: Swedish Tonic AB
Sødme: 3/5
Tørrhet: 4/5
Bitterhet: 3/5
Kullsyre: 3/5
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 11kcal
Skriv ut
Swedish Tonic Water Original er en nøytral tonic som passer utmerket til gin med mye smak. Den vant gull i The Tonic & Mixer Masters 2022.

Hvor får du kjøpt hvilken tonic

Se vår artikkel om hvor du får kjøpt forskjellige tonic i Norge.

Oppskrifter med Swedish Tonic Water Original

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.