Harahorn Pink Gin

Hva passer til Harahorn Pink Gin

Harahorn Pink Gin er en pink gin som både er pink og gin på en gang. Det vil si at den smaker både bringebær, sitrus, urter og einebær, samt mye annet godt som man forbinder med gin. Den har også en lett sødme.

Dette er en omtale av den nye Harahorn Pink Gin som ble lansert i november 2020. For informasjon om den gamle, se Harahorn Pink Gin (38%).

Dette er nok et kvalitetsprodukt fra master blender Jon Bertelsen og Det Norske Brenneri.
Da Jon Bertelsen skapte denne ginnen ønsket han å lage et produkt som oppfattes som både lett og fyldig. Det betyr at han måtte ha nok friskhet.

Dette er altså ikke bare en Harahorn Gin som har ligget med bringebær i 3 måneder, det er tilsatt noe for å skape fylden og kompensert med noe annet for å skape friskheten du trenger i en rosa gin. Vi klarte ikke å liste ut av ham hva dette var, men erkjenner at han definitivt har klart det han jobbet for.

Historien om Harahorn Gin

Historien om Harahorn Gin – Fabeldyret som erobret verden

Historien om Harahorn Gin har elementer av pasjon og lidenskap, samt en god porsjon folklore. Resultatet er eventyrlig. Historien om Harahorn Gin starter 1581 meter over havet, i Grøndalen i ... Les mer

Den nye utgaven av Harahorn Pink Gin

I denne nye utgaven er det mer sitrus og 2% mer alkohol. Den står seg derfor ennå bedre i en cocktail, og smaken er forandret, men ikke dramatisk. Det er mer sitrus, og litt mer bær. Jeg vil nesten si urtene også kommer tydeligere frem. Det er litt mer “sting” på grunn av den økende alkoholmengden. Du vil også merke litt mer sødme. Ikke mye, men merkbart. Dette er en gin vi tror ennå flere vil like.

Dette produktet er et bevis på at det går an å ta et kvalitetsprodukt som Harahorn Gin og lage en pink gin som fortsatt beholder et naturlige preg og har karakter som en gin. Når du kjenner duften vet du at du kjenner duften av en gin, og når du smaker kjenner du god fylde, frisk sitrus, urter og smak av gin, men også en tydelig søtere karakter.

Harahorn Pink Gin (38%) mistet sin lekre farge over tid – og selv om smaken holdt seg må dette ha frustrert både produsent og konsumenter.

Ny Harahorn Pink Gin nye

Harahorn Pink Gin i ny utgave

Harahorn Pink Gin har kommet i ny utgave. Her avslører vi hva som er nytt. Vi har dessuten testet den nye Harahorn Pink Gin mot den gamle. Konklusjonen finner du ... Les mer

Et tips til en drink med denne kan være: Bland 4 cl gin med 8 cl Galvanina Sitron, garner med sitronskall og friske bringebær. Utrolig friskt og godt.
Forslag til Tonic og garnityr for øvrig ser du i tabellen under.

Harahorn Pink Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Pink gin
Land: Norge
Produsent: Det Norske Brenneri
Alkoholstyrke: 40%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Harahorn Pink Gin er både pink gin og gin på en gang. Den smaker gin – og både bringebær, sitrus og einebær. Den har en lett sødme.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Harahorn Pink Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
2

One comment

  1. Du burde prøve Harahorn Pink gin med Three Cents Pink Grapefruite soda. Den kombinasjonen er helt fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.