Harahorn White Lemon gin

Hva passer til Harahorn White Lemon Gin

Harahorn White Lemon Gin er ikke bare en ny Harahorn variant, det er deres 5 års jubileums gin. Her har de tatt utgangspunkt i Harahorn Gin, kjørt på med ekstra mye sitronskall, og lagt til pomerans, grønnmynte og peppermynte.

Resultatet er en gin som holder smaken helt igjennom, fra du får den i munnen til ettersmaken ebber ut. Dette er en gin som både fungerer i en Gin og Tonic og som fungerer i en cocktail sammen med mange andre elementer. Vår favorittonic så lang er Thomas Henry Tonic Water.

Dette sies å være en special edition som bare blir tilgjengelig i jubileumsåret. Her gjelder det, med andre ord, å ikke hvile på sine einebær.

Historien om Harahorn Gin

Historien om Harahorn Gin – Fabeldyret som erobret verden

Historien om Harahorn Gin har elementer av pasjon og lidenskap, samt en god porsjon folklore. Resultatet er eventyrlig. Historien om Harahorn Gin starter 1581 meter over havet, i Grøndalen i ... Les mer

Harahorn White Lemon Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Alkoholstyrke: 42%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Harahorn White Lemon Gin tar utgangspunkt i Harahorn Gin. Deretter har de tilsatt ekstra sitronskall, og lagt til pomerans, grønnmynte og peppermynte.

Oppskrifter med Harahorn White Lemon Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

2 comments

  1. Hei! Her var det mye flott info om Gin. Har fått litt dilla på Gin selv. Har oppdaget at mange slag med mye urter er helt fantastiske som snaps. Det finner jeg ingen ting om her. Det hadde vært fint syntes jeg.

    1. Hei Lars,
      Takk for hyggelig melding. Det er mange gin som kan nytes som snaps. Vi har skrevet dette i noen omtaler. Jeg skal se om vi kanskje kan lage en egen artikkel om de beste ginene å bruke til dette formålet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.