Haymans Sloe Gin

Hva passer til Hayman’s Sloe Gin

Del med andre ginteresserte:

Hayman’s Sloe Gin er laget ved å la håndplukkede slåpebær trekke i Hayman’s London Dry Gin. Resultatet er en sloe gin som er akkurat passe søt.

Slåpebær er i naturlig form svært sure og snerpete. En gin som dette er dermed alltid søtet. Hayman’s har klart kunsten å beholde bærenes egenart samtidig som du kjenner tydelige gin-noter og sødme. Hayman’s Sloe Gin drukket bar er både forfriskende og sødemfull. Det er vanlig å bruke sloe gin som en winter warmer, det vil si som en varmende likør etter å ha gått en høsttur. Du kan også blande den med en musserende som en velkomstdrink. Du kan lese mer om sloe gin og hvordan det er vanlig å bruke den her.

Hayman’s Sloe Gin passer veldig godt å drikke alene. Den er også veldig god med flere elderflower tonic, for eksempel Bareksten Premium Elderflower Tonic Water eller Fever-Tree Elderflower Tonic Water.

Duft- og smaksnotater

Duften minner om kirsebær på en bakgrunn av krydder og sitrus.
Smaken er varmende og krydret, slåpebær med preg av kirsebær. Ettersmaken er først litt snerpet, men beveger seg til avrundet sødme og avsluttes av krydder og et snev av pepret einer. Det hele føles svært godt balansert.

Hayman’s Sloe Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Sloe gin
Land: England
Produsent: Hayman Distillers
Alkoholstyrke: 26,0%
Farge: Mursteinsrød
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Hayman's Sloe Gin er laget ved å la håndplukkede slåpebær trekke i Hayman's London Dry Gin. Resultatet er en sloe gin som er akkurat passe søt.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Hayman’s Sloe Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.