Brennevinsgrova Heyday Gin er en gin med preg av sødme, sitrus og friske urter. Dette er en litt kompleks og annerledes gin, som er morsom å leke med.
Så langt er vår favoritt-tonic Double Dutch Skinny Tonic Water. I en Negroni er den nydelig med den rette kombinasjonen av søt vermut og bitter. Vi gleder oss til å prøve den i en Red snapper.
Storhetstid
En god norsk oversettelse på Hayday er Storhetstid. At Harald lager denne nå må bety at det går veldig bra for Brennevinsgrova for tiden. Det er velfortjent. Denne produsenten er en av de som har bidratt til å gjøre gin populært i Norge. Brennevinsgrova har mange jern i ilden, med både gin, akevitt og whisky. Du kan lese mer dette via produsentlinken, under.
Duft- og smaksnotater
Duften er spennende. Det er av sitrus, einer, og oregano – jeg synes jeg kjenner ingefær. Smaken er jordlig, med preg av røtter og kvann. Ettersmaken er lang og middels kompleks. Her finner du urter og krydder i mengder.
Brennevinsgrova Heyday Gin
Beskrivelse
Kjente ingredienser
Ettersmak
- Koriander
- Kanel
- Rosepepper
- Kardemomme
Anbefalt tonic
- 1724 Tonic Water
- Double Dutch Indian Tonic Water
- Double Dutch Skinny Tonic Water *
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Fever-Tree Premium Ginger Beer
- Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Schweppes Indian Tonic Water
- Schweppes Premium Mixers Ginger Beer & Chili
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- Swedish Tonic Water Original
- The Headless Horseman original indian tonic water
- Thomas Henry Botanical Tonic
- Thomas Henry Tonic Water
- Tundra Tonic Water Agurk
Anbefalt Garnityr
- Sitronskall
- Sitronmelisse
- Agurk
Mer informasjon
Oppskrifter med Brennevinsgrova Heyday Gin
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.