Oppskrifter cocktailsirup

Oppskrifter på cocktailsirup

Her finner du oppskrifter på cocktailsirup. Dette er noe du enkelt kan lage selv. Som regel er dette smaksatt sukkerlake, og ved å lage det selv kan du ta hensyn til det som er viktig for deg og lage det akkurat slik du liker.

Foretrekker du økologiske produkter, da bruker du det. Liker du det ikke fullt så søtt – eller liker du det veldig søtt? Når man lager det selv er jo slikt lett å justere. Dessuten er det gøy å lage noe selv og få det til. Er du heldig å ha egen hage kan du ofte bruke det du har og lage cocktailsirup, om ikke kan du handle inn, og noen ganger sanke det du trenger i skog og mark.

Under har vi samlet de oppskriftene på cocktailsirup som vi selv bruker og synes fungerer. Det er selvsagt mange variasjoner av disse, så juster etter egen smak. Det er det som er virkelig gøy.

Hjemmelaget cocktailsirup

Selvfølgelig kan du kjøpe ferdiglaget cocktailsirup, men det blir ikke det samme. Holdbarheten er lengre enn på en hjemmelaget sirup, men forskjellen i smak er enorm.

Noen gode råd

Her kan du lese litt mer om selve prosessen rundt det å lage din egen cocktailsirup, samt tips og råd med hensyn til snaking av ingredienser. Her vil du også finne noen drinkoppskrifter med siruper.

Rabarbra-sirup til drinker lage selv oppskrift

Sirup til drinker og cocktails som du kan lage selv

Sirup til drinker og cocktails kan du faktisk lage selv. Her finner du ideer, oppskrifter, og alt du trenger for å bruke hjemmelaget sirup i drinker og cocktails. Denne artikkelen ... Les mer
Slik lager du enkle cocktailsirup

Slik lager du enkle cocktailsirup

Enkle cocktailsirup er morsomt å lage selv, og det som er ekstra gøy er at mange av ingrediensene har du rett utenfor døren, selv i Norge. Enkle sirup til cocktail ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

1