Hva-passer-til-Oslo-Gin

Hva passer til Oslo Gin

Oslo Gin er, som navnet tilsier, en gin laget med ingredienser som kan plukkes så og si innenfor bygrensen. Her finner vi løvetann, karve, røsslyng og hestehov – i tillegg til mye annet.

Dette er en gin med nær sagt uendelig bruksområde. Den forandrer seg utrolig mye avhengig av hvilken tonic du bruker. Her kan du hente ut smak ved bruk av garnityr og få enorme forskjeller i smaksbildet. Ha i kanel og du har en julegin, bruk appelsin og du opplever sommer. Denne ginen tåler også smakskraftige tonic uten å forsvinne. Denne er absolutt verdt en plass i hyllen.

Oslo Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Alkoholstyrke: 45.8%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Oslo Gin er, som navnet tilsier, en gin laget med ingredienser som kan plukkes så og si innenfor bygrensen. Her finner vi løvetann, karve, røsslyng og hestehov – i tillegg til mye annet.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med denne ginen

Les mer om Det Norske Brenneri

Det Norske Brenneri gin

Det Norske Brenneri – Den lille kjempen som brøt monopolet

Det Norske Brenneri holder til i en grå og anonym industribygning like utenfor Grimstad. Produktene deres er alt annet enn grå og anonyme. Her er historien om vårt besøk. Bygningen ... Les mer

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.