Granddad Jack's 65 Miles Gin

Hva passer til Granddad Jack’s 65 Miles Gin

Del med andre ginteresserte:

Granddad Jack’s 65 Miles Gin er en gin med mengder av smak, tydelig einer, kraftige krydder og hele 57 % alkohol. Du vil elske den, både med og uten tonic.

Destilleriet Granddag Jacks Craft Distillery plukker hendelser fra gründerens bestefar for å sette navn på sine gin. Det er tydelig at bestefaren har gjort et sterkt inntrykk og vært litt av en personlighet. 65 Miles gin henter navnet fra den gangen bestefar Jack, bare 13 år gammel, syklet 65 miles for å forsøke å få en jobb så han kunne redde familien fra å miste boligen.

Denne ginen er laget med masse krydder, faktisk så mye at du opplever en varmende effekt. Produsenten sier whisky-elskere vil elske denne ginen fordi den gir denne varmende følelsen. Den er krydret, men har masse einer og er uten tvil en gin. De mener den bør bli midtpunkt på enhver grillfest og er det åpenbare valget om du skal ha med en lommelerke 65 miles på tvers av New Zealand.

Perfect Serve

Produsenten anbefaler den servert med grapefrukttonic og med dehydrert appelsin som garnityr. Vi har også funnet at den passer veldig godt med mye annet, du finner våre forslag i tabellen under. Tabellen oppdateres fortløpende.

Duft- og smaksnotater

Duften er intens, og jeg oppfatter den som varm. Jeg kjenner kanel, nellik og einer og muligens kardemomme.
Smaken er kraftig, den har styrke og futt på en måte jeg sjelden har kjent i en gin. Den inneholder mye av det man pleier å kalle bakingspice, dvs kanel, nellik, kardemomme, og dette gir det man oppfatter som varme, og krydder i fleng. For oss her i Norge kan det minne om jul. Ettersmaken bar er eksplosiv, einer og krydder og en pepret avslutning. Den er nesten litt mye bar faktisk. Men – hvem drikker vel en navy bar.

Oppskrifter med Granddad Jack’s 65 Miles Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.