Om Alt om Gin

Alt om Gin er et samlingssted for informasjon om gin, og alt som hører med. Her vil du finne artikler om produkter, messer og nyheter som har med gin å gjøre. Vi publiserer også produktanmeldelser og drinkoppskrifter.

Nettsiden er drevet av Anett Finbråten og Bjørn Christian Finbråten. Nettsiden er drevet på hobbybasis og har ingen tilknytning til leverandører eller produsenter av de produktene det skrives om. Alle synspunkter står for forfatterens egen regning.

Vi startet i 2019, og er Nordens mest besøkte nettside om gin. I 2022 hadde vi mer enn 1 million sidevisninger. Store norske leksikon referer til oss i sin artikkel om gin.

Du kan kontakte oss på [email protected].

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

1