Lyng Norwegian Botanical Gin

Hva passer til Lyng Norwegian Botanical Gin

Del med andre ginteresserte:

Lyng Norwegian Botanical Gin er en hyllest til turterrenget. Den inneholder røsslyng, blåbær, hestehov, bjørkeblader – og en haug andre kjente vekster fra den norske skogen og fjellheimen.

Dette tror jeg er den norske ginen med flest ingredienser: Hele 33 urter, krydder og blomster er brukt her. Resultatet er en gin med mye smak. Det beste er at den holder koken, lenge. Her har vi å gjøre med en gin som egner seg både i en cocktail med mange ingredienser og i Gin og Tonic med mye garnityr eller en kraftig tonic.

Favoritten så langt er Double Dutch Cranberry & Ginger Tonic Water. Oppskrifter kommer.

Denne kom på Vinmonopolet i september 2020.

Her kan du lese mer om de forskjellige etikettene på Lyng Gin.

Lyng Norwegian Botanical Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Alkoholstyrke: 45,9%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Lyng Norwegian Botanical Gin er en hyllest til turterrenget. Den inneholder en mengde kjente vekster fra skog og fjellheim.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Lyng Norwegian Botanical Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

3 comments

  1. Test Lyng med Fentimans Pink Grapefruit Tonic Water, ihvertfall en Tonic jeg synes er super til.
    Takk for spennende artikler.

    1. Hei Lars,
      Beklager sent svar. Takk for tipset. Vi prøvde det med grapefruktskall og rosmarin som garnityr. Det var en veldig god kombinasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.