Lyng Norwegian Botanical Gin er en hyllest til turterrenget. Den inneholder røsslyng, blåbær, hestehov, bjørkeblader – og en haug andre kjente vekster fra den norske skogen og fjellheimen.
Dette tror jeg er den norske ginen med flest ingredienser: Hele 33 urter, krydder og blomster er brukt her. Resultatet er en gin med mye smak. Det beste er at den holder koken, lenge. Her har vi å gjøre med en gin som egner seg både i en cocktail med mange ingredienser og i Gin og Tonic med mye garnityr eller en kraftig tonic.
Favoritten så langt er Double Dutch Cranberry & Ginger Tonic Water. Oppskrifter kommer.
Denne kom på Vinmonopolet i september 2020.
Her kan du lese mer om de forskjellige etikettene på Lyng Gin.
Lyng Norwegian Botanical Gin
Beskrivelse
Kjente ingredienser
Duft
- Einer
- Blomster
- Sitrus
- Urter
Smak
- Anis
- Einer
- Sitrus
- Urter
Ettersmak
- Anis
- Sitrus
- Urter
Anbefalt tonic
- 1724 Tonic Water
- Bareksten Premium Elderflower Tonic Water
- Double Dutch Cranberry & Ginger Tonic Water
- Double Dutch Indian Tonic Water
- Ekobrybryggeriet Granskott Tonic
- Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water
- Fentimans Valencian Orange Tonic Water
- Fever-Tree Elderflower Tonic Water
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Fever-Tree Refreshingly Light Indian Tonic Water
- Galvanina Tonic Water
- Schweppes Premium Mixers Tonic & Pink Pepper
- The Headless Horseman orange blossom tonic water
- The Headless Horseman original indian tonic water
- Thomas Henry Botanical Tonic
- Thomas Henry Elderflower Tonic
Anbefalt garnityr
- Dehydrert rosa grapefrukt
- Skall av rosa grapefrukt
- Stjerneanis
- Lyng
- Appelsinskall
- Appelsinskive
- Appelsinbåt
- Rabarbra
- Blåbær