Harahorn X-mas Edition Gin

Hva passer til Harahorn X-mas Edition Gin

Del med andre ginteresserte:

Harahorn X-mas Edition Gin er en ny og veldig spennende gin med mye smak. Den passer, med sine krydder utmerket i julen, men denne kan du også nyte resten av året.

Her må det, så vidt vi kan forstå, være lagt vekt på at det skal kunne lages en nydelig cocktail eller gin & tonic med det du har for hånden i julen. Du kan bruke noen mandarinbåter og en bit kanelstang som garnityr. Alternativt appelsinskall eller en skive appelsin. Det vil nok også fungere med sitronskall, og med rosin eller aprikos. Har du rabarbra vedder vi nesten på det er godt til. Det forundrer oss heller ikke om denne er kraftig nok til å tåle solo som mikser, med kvikklunsj som garnityr i solveggen i julen om du får noen slike dager. Og da er det jo i så fall faktisk en gin som varer helt til påske.

Denne ginen passer utmerket med både tonic, giner ale og ginger beer. Kort oppsummert er dette en gin du kan leke med. Lenge! Den fungerer også utmerket i en Negroni, dersom du har den rette bitteren og vermuten.

Duft- og smaksnotater

Duften er frisk, med tydelig einer i bunnen. Det er sødmefullt og dufter av søte bær og rabarbra, som glir over mot sitrus, rosiner og krydder. Du kjenner faktisk også kanel og vanilje. Det er en nydelig og kompleks duft.
Smaken er fyldig, kraftig og frisk. Tørket frukt, kanel og einer. Krydder og appelsin. Vrir mot frisk sitrus, røde bær og rosiner. Ganske søtt inntrykk uten å egentlig være søt. Du kjenner et lite fatpreg og vi lurer nok på om den ikke kan ha vært litt på sherryfat, eller om det er hintet av tørket frukt som gjør dette.

Harahorn X-mas Edition Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Alkoholstyrke: 42%
Farge: Lys gul
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Harahorn X-mas Edition Gin er en veldig spennende gin med mye smak. Den passer med sine krydder utmerket i julen, men kan nytes hele året.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Harahorn X-mas Edition Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.