Vermut og bitter

Vermut og Bitter

Hva er den beste vermut for en Dry Martini? Hvilken bitter skal jeg velge til Negroni? Her finner du informasjon og oppskrifter med vermut og bitter.

Velg en vermut eller bitter for å se omtale og oppskrifter.

Type
Alle
Aperitiff (4)
Aromatisert vin (5)
Bitter (13)
Vermut, hvit halvtørr (1)
Vermut, hvit, søt (10)
Vermut, hvit, tørr (6)
Vermut, rosé (2)
Vermut, rød, søt (19)
Vermut, rød, tørr (2)
Produsent
Alle
Barbero 1891 (1)
Beccaris Distilleria (2)
Belsazar GMBH (1)
Campari (1)
Cant. G. Contratto S.R.L. (5)
Cinzano (3)
Custom Drinks (1)
Ditta Bartolo Nardini SPA (2)
Dolin (2)
Fratelli Branca Distillerie sr (6)
Girvan Distillery (1)
Giulio Cocchi Spumanti SRL (5)
Intrepid Spirits Limited (4)
José Estévez (2)
LHV Avezza (2)
Luxardo (3)
Maison Lillet (2)
Martini & Rossi (7)
Montenegro (1)
Noilly Prat (1)
Padró I Família (3)
Tosti (1)
Søk på navn

Vermut er en essensiell ingrediens i en Dry Martini. Vermut er også langt mer enn Martini & Rosso.
Bitter er en av tre ingredienser i en Negroni. De to andre er vermut og gin.

oppbevare gin oppbevare tonic

Hvordan oppbevare gin, vermut og tonic

Hvordan bør du oppbevare gin? Hvorfor smaker min vermut som eddik? Går gin ut på dato? Hvor lenge kan man oppbevare en tonic? Her er alle svarene. Vi er så ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

3