Herbarium Dry Pink Gin er gin nummer to fra Berentsens i Egersund. Også denne gangen har de plukket det de finner rundt seg. Resultatet er en litt annerledes rosagin som er lett å like.
Dette er en velbalansert og floral gin med innslag av nype og skogsbær. Den smaker mye, og tåler derfor tonic godt. Velger du sitronskall som garnityr må du ikke ha i for mye.
Duft- og smaksnotater
Duften starter med en floral duft med innslag av nype. Einer er også til stede. Smaken er av nype og einer, med et tydelig innslag av skogsbær. Det er også noen florale noter her, samt noe jeg i korte øyeblitt er sikker på at er søtlig jordbær. Ettersmaken er egentlig bare mer av det gode, som etter hvert glir over i einer og skogsbær.
Duft og smak er godt integrert. Ettersmaken er lang og litt kompleks.
Herbarium Dry Pink Gin
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Einer
- Koriander
- Roseblader
- Orrisrot
- Sitronskall
- Appelsinskall
- Skogsbær
- Nype
Duft
- Blomster
- Einer
- Nype
Smak
- Nype
- Einer
- Skogsbær
- Blomster
Ettersmak
- Einer
- Skogsbær
Anbefalt tonic
- Artisan Amalfi Lime Tonic
- Artisan Yuzu Tokyo Tonic
- Bareksten Nordic Aroma Tonic Water
- Bareksten Premium Indian Tonic Water
- Fentimans Naturally Light Tonic Water
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Schweppes Indian Tonic Water
- Schweppes Premium Mixers Tonic & Pink Pepper
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- Swedish Tonic Water Raspberry
- The Headless Horseman original indian tonic water
Anbefalt garnityr
- Sitronskall
- Einebær
- Bringebær
- Blåbær
Mer informasjon
Oppskrifter med Herbarium Dry Pink Gin
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.