Personvern og informasjonskapsler

Del med andre ginteresserte:

Vi tar dine personopplysninger på alvor. Altomgin.no benytter informasjonskapsler og eksterne analyseverktøy. Her kan du lese mer om disse.

Informasjonskapsler (cookies)

Alt om Gin benytter informasjonskapsler (cookies) Dette er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Disse registrerer brukernes IP-adresse og gir informasjon om brukerens bevegelser på nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Webanalyse (Jetpack og Google Analytics)

Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere brukernes bevegelser på nettiden bruker vi analyseverktøyene Jetpack og Google Analytics.

Informasjon som samles inn av Jetpack lagres på deres servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Jetpacks retningslinjer for personvern (engelsk). Automattic er selskapet bak Akismet, Jetpack og WordPress.

Informasjon som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Kommentarer

Dersom man kommenterer på våre artikler, blir man avkrevet navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse blir publisert sammen med kommentaren, men lagres ikke hos Alt om Gin.
Informasjon som samles inn lagres på Jetpack sine servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Jetpacks retningslinjer for personvern (engelsk).

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Informasjon som samles inn lagres på Akismet sine servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Akismets retningslinjer for personvern (engelsk). Automattic er selskapet bak Akismet, Jetpack og WordPress.

Nyhetsbrev

I forbindelse med påmelding av nyhetsbrev samler vi inn ditt fornavn og din e-post adresse. Dette er påkrevet. Vi deler ikke opplysningene du har gitt oss med noen. Vi sletter opplysningene når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at epostadressen ikke lenger er aktiv.

MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. Mottatte opplysninger er underlagt MailChimps retningslinjer for personvern (engelsk). I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Informasjonen som samles inn lagres på Jetpack sine servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Jetpacks retningslinjer for personvern (engelsk).

Her kan du lese mer om hvordan du melder deg av vårt nyhetsbrev.

Facebook Pixel

I våre Facebook kampanjer benytter vi Facebook Pixel. Dette gjør vi for å få vite hvordan folk resopnderer på våre kampanjer. For mer informasjon, se Facebook’s Pixel page (engelsk).

Nettleser-varslinger

Nettleser-varslinger er noe du gir tilgang til gjennom din egen nettleser. Vi ser kun anonymiserte data. Følgelig har vi ingen måte å kunne identifisere deg på. Du må selv gå til innstillingene i den egen nettleser for å stoppe disse. De kan lese mer om dette her.

Dine personlige opplysninger

Du kan når som helst be om en kopi av de opplysningene vi har lagret om deg ved å sende en epost til [email protected] Du kan også be oss om å slette alle opplysninger om deg ved å benytte den samme epostadressen*.

* Se unntaket om nettleser-varslinger, over.

Aksept

  • Gjennom å benytte vår webside, godtar du vår bruk av informasjonskapsler slik som beskrevet over.
  • Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, godtar du av vi kontakter deg via e-post. Du godtar også vår bruk av personlig informasjon slik som beskrevet over.
1
Del med andre ginteresserte: