Hvilken-gin-passer-til-Galvanina-Tonic-Water

Hvilken gin passer til Galvanina Tonic Water

Del med andre ginteresserte:

Galvanina Tonic Water har nylig blitt tilgjengelig i Norge. Vi var veldig spent på denne, og den skuffet ikke. Vi har testet denne med over 25 gin, og de vi har anbefalt er virkelig gode med denne. Flere andre var ok, men ikke noe vi ville gjentatt. Nå finnes det selvsagt mange flere den passer til, men dette vil gi deg et hint om retningen å lete etter flere som passer.

I tillegg til kinin, inneholder Galvanina Tonic Water tre typer sitrus; sitroner, lokale Sicilianske appelsiner og bergamot. Bergamot er en frukt som nesten utelukkende vokser i Italia. Nesten 90% av hele verdens bergamot dyrkes på et par tusen mål i provinsen Calabria.

Duft og smak

Duften var tydelig sitrus, med innslag av bergamot. Boblene er små, og klistrer seg til bunnen og sidene av glasset.

Duften er søtlig sitrus med hint av sitroner fra Amalfi og appelsiner av typen Cara Cara. Boblene løser seg fort opp i munnen og du kjenner sitrus og avslutning med kinin.

Smaken er mindre søt enn du tror den vil være utifra duften. Likevel er den mer kompleks og noe søtere en mange andre tonic. Det er også utrolig hvor forskjellig den gjør gin – vi fikk en del overraskelser under smakingen.

Overraskende effekt på gin

En av de største overraskelsene kom når vi testet Oslo Gin. Her opplevde vi at anis blir overraskende fremtredende. Denne kombinasjonen blir nok svært god med en appelsinskive som garnityr.

Plymouth Gin var også en klar favoritt med denne, og her testet vi med ingefær som garnityr, hvilket var svært vellykket.

Brokers Gin ble kveldens vinner, og her trengtes intet garnityr.

Her kan du kjøpe Galvanina Tonic Water

Se vår artikkel om hvor du får kjøpt forskjellige tonic i Norge.

Oppskrifter med Galvanina Century Tonic Water

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Kommenter