Galvanina Bitter

Galvanina Bitter

Galvanina Bitter kan best sammenliknes med en alkoholfri Campari, med kullsyre. Dette er faktisk langt bedre enn det hjernen din forteller deg de første fem sekundene etter at du leste dette.

Dette er ikke en bitter, i ordets rette forstand, men mer som en Campari med kinin, men uten alkohol.

Dette er en mixer som enkelt gir deg mulighet til å lage to ting: Først og fremst en alkoholfri Negroni variant. Dernest en “nødvariant” av en Negroni. Tenk deg er du er på tur, og vil slippe å dra med deg både gin, vermut, og Campari. En lommelerke med gin, en termos med isbiter, og en flaske av denne er alt som skal til.

Turtips: Skrell 5cm av skallet på en frisk appelsin og legg dette i en liten plastpose. Da slipper du å fra med deg en hel appelsin og potetskreller.

Galvanina Bitter

Nøkkelord: Andre mixere, Mixer
Land: Italia
Produsent: Galvanina
Sødme: 1/5
Tørrhet: 2/5
Bitterhet: 2/5
Kullsyre: 2/5
Kalorier pr 4cl: 23kcal

Beskrivelse

Ingredienser

  • Kullsyreholdig vann (naturlig karbondioksid fra geotermiske kilder.)
  • Sukker
  • Sitronsyre
  • Sort gulrot
  • Kinin
Skriv ut

Oppskrifter med Galvanina Bitter

Flere produkter fra samme produsent

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.