Galvanina Bitter kan best sammenliknes med en alkoholfri Campari, med kullsyre. Dette er faktisk langt bedre enn det hjernen din forteller deg de første fem sekundene etter at du leste dette.
Dette er ikke en bitter, i ordets rette forstand, men mer som en Campari med kinin, men uten alkohol.
Dette er en mixer som enkelt gir deg mulighet til å lage to ting: Først og fremst en alkoholfri Negroni variant. Dernest en “nødvariant” av en Negroni. Tenk deg er du er på tur, og vil slippe å dra med deg både gin, vermut, og Campari. En lommelerke med gin, en termos med isbiter, og en flaske av denne er alt som skal til.
Turtips: Skrell 5cm av skallet på en frisk appelsin og legg dette i en liten plastpose. Da slipper du å fra med deg en hel appelsin og potetskreller.
Galvanina Bitter
Beskrivelse
Ingredienser
- Kullsyreholdig vann (naturlig karbondioksid fra geotermiske kilder.)
- Sukker
- Sitronsyre
- Sort gulrot
- Kinin