Galvanina Limonata

Galvanina Limonata

Galvanina Limonata er laget av de beste organiske sitronene fra Sicilia, kjent for sin intense smak. Den er tilsatt litt av fruktkjøttet som er med å gi den gode smaken.

Denne lemonaden er utviklet for å mikses med hvit sprit, som aperitif og med likører. Den er også perfekt å mikse med aperitif og i longdrinks. Den har en god balanse mellom sødme og syrlighet. Galvanina Limonata passer utmerket til pink og og slåpegin, så vel som andre smaksterke ginvarianter.

Galvanina produkter er basert på kresent utvalgte ingredienser, og tenkt brukt både som en drikk i seg selv og som mixere i cocktails og drinker. Her får frukten lov å modnes på planten og høstes når hver enkelt frukt er som best.

Galvanina Limonata

Nøkkelord: Mixer
Land: Italia
Produsent: Galvanina
Sødme: 3/5
Tørrhet: 1/5
Bitterhet: 2/5
Kullsyre: 4/5
Kalorier pr 4cl: 17kcal
Skriv ut
Galvanina Limonata er laget av de beste organiske sitronene fra Sicilia, kjent for sin intense smak. Den er tilsatt litt av fruktkjøttet som er med å gi den gode smaken.

Hvor får du kjøpt hvilken tonic og mixer?

Se vår artikkel om hvor du får kjøpt forskjellige tonic og mixere i Norge.

Oppskrifter med Galvanina Limonata

Flere produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.