Galvanina økologisk Ginger Beer har en frisk, god og tydelig smak av ingefær. Du kjenner også tydelig smak av sitrus, mild chili og sukkerrør.
Galvanina fokuserer på økologiske ingredienser. Ingrediensene her er ingefærot-juice og ekstrakt fra roten, dessuten rørsukker, sitron, cintronella og chili og karamelisert sukker. Ikke rart det smaker godt.
Denne kan nok fungere i de fleste sammenhenger man ønsker å bruke et ingefærøl, både som leskedrikk og som mixer.
Galvanina Økologisk Ginger Beer
Beskrivelse
Ingredienser
- Kullsyreholdig vann (naturlig karbondioksid fra geotermiske kilder.)
- Sukkerrør
- Ingefærjuice
- Ingefærrotekstrakt
- Sitron
- Citronella
- Chili
- Karamellisert sukker
- Vinsyre
Duft
- Ingefær
- Sitrus
Smak
- Ingefær
- Sitrus
- Karamell
- Chili
Anbefalt gin
- Anno Cranberry & Gin
- Brennevinsgrova Premium Gin
- Caorunn Gin Master's Cut Gin
- Cape Town Rooibos Red Gin
- Cape Town The Pink Lady Gin
- Collective Arts Artisanal Dry Gin
- Death's Door Gin
- Drumshanbo Gunpowder Irish Gin
- Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin
- Elena Gin London Dry
- Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin
- Freyja Juniperus Distillatus Winter Gin
- Gingery Poolside Gin
- Greenalls Blood Orange Gin
- Havn Antwerp Gin
- Havn Marseille Gin
- Herbie Gin Export
- Husholdnings Gin
- Kringler Farm Distillery London Dry Gin
- Le Gros Gin du Pirate de l'Est
- Lotherus Classic Gin
- Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin
- O.P. Anderson Organic Blood Orange Gin
- Opihr Oriental Spiced Gin
- Roku Gin
- Sixling Irish Gin
- Spit-Roasted Pineapple Gin
- Wettre Original London Dry Gin
Oppskrifter med Galvanina økologisk Ginger Beer
Flere produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.