Berentsens KI GIN Elixir

Hva passer til Berentsens KI-GIN Elixir

Berentsens KI-GIN Elixir er norges første gin hvor oppskriften er laget ved hjelp av kunstig intelligens. Dette er en frisk gin med både sitrus og urter, og den passer med mange tonic du lett får tak i.

Vi måtte selvsagt teste det å skrive omtalen av ginen med KI, men, som alle vet som har forsøkt, blir det rimelig svulstig og lett noe unorsk over teksten. Det skal mange forsøk til og en del justering for å få teksten slik at man kan bruke den. Vi gikk imidlertid over til selvprodusert tekst.

Vi synes Berentsens påfunn med KI-Gin Elixir er morsomt, og det har uten tvil blitt til en god gin. Og jeg er sikker på de har hatt det supergøy mens de drev på med den. Frem til september er den i Tilleggsutvalget, og det betyr at du må ringe Vinmonopolet på 22015000 for å bestille den. Du kan også bestille den fysisk i en butikk. Fra polslippet i september kan du bestille på Vinmonopolet sin nettside.

Duft- og smaksnotater

I nesen kjenner man einer, friske granskudd og krydder. Smaken starter med klassisk einer og sitrus før det kommer en bølge av varme krydder. Her kjenner man koriander, paradiskorn og kardemomme. Ettersmaken er lang og middels kompleks. Her kjenner man fennikel og krydder, som går over til lakris.

Berentsens KI-GIN Elixir

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Produsent: Berentsens Destilleri
Alkoholstyrke: 40%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Berentsens KI-GIN Elixir er norges første gin hvor oppskriften er laget ved hjelp av kunstig intelligens. Resultatet er veldig bra.

Mer informasjon

Produsent

Oppskrifter med Berentsens KI-GIN Elixir

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.