Avezza Vermouth di Torino Rosso

Avezza Vermouth di Torino Rosso

Avezza Vermouth di Torino Rosso er en velbalansert håndverksvermut fra Torino. Her finner du noter av vanilje, rabarbra, kanel og julekrydder.

Den inneholder 25 botaniske ingredienser i en vinbase fra Piemonte. Det er kun et fåtall av ingrediensene som vi har klart å verifisere. Uansett er denne en fantastisk god vermut, også helt alene.

Duft og smaksnotater

Duften er julekrydder og gløgg med hint av nellik.
Smaken er mye mer kompleks. Julekrydder, rødvin, balansert bitterhet fra rabarbra. Det hele oppleves veldig godt integrert. Slutten av ettersmaken er bakepulver og vanlije.

Avezza Vermouth di Torino Rosso

Nøkkelord: Vermut, rød, søt
Land: Italia
Produsent: LHV Avezza
Alkoholstyrke: 18%
Sødme: 3/5
Bitterhet: 2/5
Fylde: 3/5
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

  • Julekrydder
  • Nellik
  • Gløgg

Smak

  • Julekrydder
  • Rødvin
  • Rabarbra
  • Bakeverk

Ettersmak

  • Bakepulver
  • Vanilje
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Avezza Vermouth di Torino Rosso er en velbalansert håndverksvermut fra Torino. Her er det noter av vanilje, rabarbra, kanel og julekrydder.

Mer informasjon

Vinmonopolet

Oppskrifter med Avezza Vermouth di Torino Rosso

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.