Cocchi Vermouth di Torino produseres, etter over 130, år fremdeles etter samme oppskrift som Giulio Cocchi fant opp. Den er søt, har samme fargen som rav, og har milde bitternoter. Den er vidunderlig!
Her brukes det kinabark og rabarbra som gir vermuten den vakre rav-fargen. For å fremheve dette ytterligere tilsettes sukker brunet over varme. Dette gir de søte runde notene uten å bruke vanilje.
Dette en vermut som er nydelig alene, med litt is, eller med et lite sitronskall. Den er også strålende i cocktails, fra Negroni til Manhattan. Lange tradisjoner og mye håndverk ligger bak denne.
Duft- og smaksnotater
Duften av rose løfter seg mot deg, men det er også sitrus, krydder – det må være safran. Hint av vanilje, og noen bitre kryddertoner.
Smaken er sødmefylt krydder, tydelige bitternoter med krydret bakteppe. Det er en sødmefylt ettersmak med bitternoter og krydder.
Cocchi Vermouth di Torino
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Vin
- Urter
- Krydder
- Artemisa
- Kinin
- Koriander
- Skall av Bitter Appelsin
- Rabarbra
- Einer
- Quassiatre
- Koriander
- Stjernanis
- Muskatblomme
- Safran
- Myrrah
- Musk
- Sandeltre
- Kassiatre
- Rosenblader
- Gentian
- Krydder
Duft
- Rose
- Sitrus
- Safran
- Vanilje
- Bitter
- Urter
- Krydder
Smak
- Søt
- Krydder
- Bitter
- Rose
- Safran
- Krydder
- Varm
Ettersmak
- Lette Bitternoter
- Søte urter
- Krydder
- Lang sødme
Mer informasjon
Oppskrifter med Cocchi Vermouth di Torino
Produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.