Cocchi Bianco Americano lages fremdeles etter samme oppskrift som da den ble skapt i 1891 av Guilio Cocci. Dette er en søt og lett bitter aperitiff som kan drikkes alene eller som ingrediens i en cocktail.
Etiketten er inspirert av en 30-tallets hane og symbolisere at den skal vekke appetitten. Cocchi Americano er blitt byen Astis tradisjonelle aperitiff. Den nytes gjerne blandet 1-10 med en bitter, gjerne tilsatt ett appelsinskall. Bar eller med is, gjerne også da med et appelsinskall. Men dette er også den aperitiffen som skal være likest den gamle Kina Lillet. Dette er dermed en du kan bruke i en vesper og få et verdig resultat.
Duft- og smaksnotater for Cocchi Bianco Americano
Duften er full av krydder og sødme, du lurer på pære, honningsøte fiken, hylleblomst og fersken. Men du aner en bitter undertone, som av bitter appelsinmarmelade.
Smaken er først veldig søt, og går over i krydrede noter av søt, men likevel snerpet sitrus og meget tydelige bitternoter i flere lag. Ettersmaken er søt, men likevel bitter med et snev av bitter marmelade.
Cocchi Bianco Americano
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Vin
- Urter
- Krydder
- Artemisa
- Kinin
- Appelsinskall
- Rabarbra
- Stjerneanis
- Einer
- Roseblader
- Achillea
- Hylleblomst
- Muskattblomme
- Quassiatre
- Koriander
- Gentian
- Krydder
Duft
- Pære
- Tørket frukt
- Honning
- Sitrus
- Bitter
- Urter
- Krydder
Smak
- Søt
- Fruktig
- Honningaktig
- Bitter
- Hylleblomst
- Krydder
Ettersmak
- Bitter
- Krydder
- Tørr
Mer informasjon
Oppskrifter med Cocchi Bianco Americano
Produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.