Belsazar Vermouth Rosé

Belsazar Vermouth Rosé

Belsazar Vermouth Rosé er en floral og fruktig vermut laget av to kompiser. Her får du en frisk vermut med nydelige noter av sitrus, bringebær og krydder.

Vinenusiasten Max, fra Sør-Tyskland, og Tastemakeren Sebastian, fra Berlin, har skapt Belsazar produktene. En Tastemaker er en som skal vite før alle oss andre hva som blir populært og “in fashion”. Det kan derfor være lurt å sjekke ut hva disse to finner på i fremtiden.

Belsazar Vermouth Rosé er laget på Pinot Noir druer. Den er infusert med rosa grapefrukt, appelsinblomst, pomerans, bringebær og rips. Alkoholstyrken er justert med bringebærbrandy. Anbefalt servering, foruten i cocktails, er med tonic og en båt av rosa grapefrukt. Etter å ha prøvd oss litt frem har vi funnet ut at denne vermuten fungerer bra med grapefruktgin. Her kommer det garantert flere spennende oppskrifter.

Duft – og smaksnotater

Duften minner om plomme og overmoden frukt. Et hint av nellik og rips kan merkes.
Smaken søt, frisk og fruktig med innslag av sitrus. Etter dette får den et veldig kort mineralsk innslag før man kjenner et hint av honning og fersken. Ettersmaken domineres av lune krydder.

Belsazar Rosé Vermouth

Nøkkelord: Vermut, rosé
Land: Tyskland
Produsent: Belsazar GMBH
Alkoholstyrke: 17,5%
Sødme: 2/5
Farge: Lakserosa
Fylde: 3/5
Friskhet: 4/5
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

  • Pinot Noir Vin
  • Rosa Grapefrukt
  • Appelsinblomst
  • Bringebær
  • Rips
  • Pomerans

Duft

  • Plomme
  • Moden frukt
  • Vin
  • Rips
  • Nellik

Smak

  • Frisk
  • Sødme
  • Sitrus
  • Moden Frukt

Ettersmak

  • Mineralsk
  • Honning
  • Krydder
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Belsazar Vermouth Rosé

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.