Carpano Bianco

Carpano Bianco

Carpano Bianco er Italiensk og produserer for hånd av fjellruter i små partier. Smaken er rund og kompleks. Denne kan nytes både i cocktails, til dessert eller ost, og for seg selv med is og en sitrontvist.

Carpano Bianco er laget av de samme urtene som Carpano Antica Formula, men vinbasen til Bianco er laget av ekstra modne druer og ikke tilsatt noe karamell eller farge.

Om man sammenligner hva produsenten anbefaler vermutene sine til er dette faktisk den mest anvendelige av Carpano sine vermut. Den anbefales faktisk i diverse cocktails, som aperitiff alene med litt is og sitronskall, til dessert, til ost og til sjokolade. Den er virkelig god, og ikke veldig søt selv om dette absolutt ikke er en tørr vermut.

Vinepair.com mener Carpano Bianco er den beste vermuten når du skal lage en Dirty Martini, så det var det første vi laget med denne. Det er et virkelig godt forslag så liker du Dirty Martini er det ikke noe å lure på.

Duft og smaksnotater

I duften kjenner du lette noter sitrus, vanilje, tørket frukt; aprikos, rosiner, og appelsinskall.
Smaken er kompleks og intens, og har en mild sødme. Du kjenner urter og krydder med samme inntrykk som duften, men det er komplekst og vanskelig å si konkret akkurat hva det er.

Carpano Bianco

Nøkkelord: Vermut, hvit, søt
Land: Italia
Produsent: Fratelli Branca Distillerie sr
Alkoholstyrke: 14,9%
Sødme: 3/5
Farge: Lys gul
Fylde: 3/5
Friskhet: 1/5
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

  • Druer
  • Vanilje fra Madagaskar, Papua New Guinea og Tahiti
  • Krydder
  • Urter
  • Malurt fra Piedmonte

Duft

  • Vanilje
  • Krydder
  • Sitrus
  • Tørket frukt
  • Rosier
  • Appelsin

Smak

Ettersmak

  • Krydder
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Carpano Bianco er Italiensk og produserer for hånd av fjellurter i små partier. Smaken er rund og kompleks, Anbefales i cocktails, og til ost.

Mer informasjon

Produsent

Oppskrifter med Carpano Bianco

Flere produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.