Contratto Aperitif

Contratto Aperitif

Contratto Aperitif inneholder 28 forskjellige ingredienser fra urter, krydder, røtter og frø. Gulerøtter og rødbeter gir aperitiffen sin naturlige farge.

I produksjon er ingrediensene knust i en kvern. Ingrediensene masereres i 35 dager. Deretter blandes ekstraktene med alkohol og sukker. De kjøles deretter ned og filtreres. Etter dette lagres de i ytterligere 40 dager på ståltanker for å bli bedre integrert.

Duft- og smaksnotater

Her dufter det frisk og søt appelsin med forsiktige kryddertoner. Smaken starter på samme måte, men går over i behagelige varme krydder som nellik og kardemomme. Ettersmaken er lang og middels kompleks. Her kjenner man tydelig gentian og bitterhet. Det hele ebber ut i en forsiktig sitrus.

Contratto Aperitif

Nøkkelord: Aperitiff, Bitter
Land: Italia
Produsent: Cant. G. Contratto S.R.L.
Alkoholstyrke: 13,5%
Sødme: 3/5
Fylde: 3/5
Friskhet: 1/5
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

Ettersmak

  • Urter
  • Krydder
  • Gentian
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Contratto Aperitif inneholder 28 forskjellige ingredienser fra urter, krydder, røtter og frø. Gulerøtter og rødbeter gir aperitiffen farge.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Contratto Aperitif

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.