Three Cents Sparkling Lemonade

Three Cents Sparkling Lemonade

Three Cents Sparkling Lemonade er kanskje den minst syrlige sitron-mixeren på markedet. Den klarer dette uten å være spesielt søt.

Alle bitter lemon eller lemonade mixere passere bra med pink gin og sloe gin. Dette er fordi at sødmen i disse to typene gin går perfekt sammen med de syrlige mixerne. Three Cents Sparkling Lemonade passer både til slåpegin og til rosagin, men fordi den ikke er veldig syrlig passer den også med en mengde andre gin.

Dette er rett og slett en limonade vi vil si passer til nesten alt, den er også veldig god alene.

Three Cents Sparkling Lemonade

Nøkkelord: Andre mixere, Mixer
Land: Hellas
Produsent: Three Cents
Kalorier pr 4cl: 23kcal

Beskrivelse

Ingredienser

  • Kullsyreholdig vann
  • Sitronsaft
  • Sitron
  • Fingerlime
  • Lime
  • Stevia
  • Kremortartari / Vinstein
  • Naturlige smaksstoffer
  • Sitronsyre

Duft

  • Syrlig sitrus

Smak

  • Mild sitron

Anbefalte gin

Skriv ut
Three Cents Sparkling Lemonade er kanskje den rundeste sitron-mixeren på markedet. Den passer med rosa- og slåpegin, men også andre typer gin.

Hvor får du kjøpt hvilken tonic og mixer?

Se vår artikkel om hvor du får kjøpt forskjellige tonic og mixere i Norge.

Oppskrifter med Three Cents Sparkling Lemonade

Flere produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.