Hva-passer-til-Harahorn-Gin

Hva passer til Harahorn Gin

Del med andre ginteresserte:

Harahorn er en tørr gin med god fylde og preg av einer, anis og sitrus. Den har en sval aroma av einerbær, anis, blomst og sitrus. Lanseringen av denne ginnen skjedde i slutten av 2015.
Den første gullmedaljen kom i 2016 og våren 2017 vant de konkurransen om å bli ginnen SAS serverer på langdistanseflyene. Siden den gang har Harahorn Gin blitt ennå mer populær, og etterspørselen fra utlandet tok seg også kraftig opp.

Ingredienser

Laget på norsk potetbrennevin har Harahorn Gin en masse Norske ingredienser; einerbær fra Røros, blåbær fra Nordmarka i Oslo, rabarbra fra Grimstad, blæretang fra Stadt, hele appelsiner med fruktkjøtt, kvann fra Oppland, bergmynte fra Sunndal. I tillegg kommer merian og 14 andre krydder, urter og bær.

Her kan du lese mer om historien bak Harahorn ginnene.

Historien om Harahorn Gin

Historien om Harahorn Gin – Fabeldyret som erobret verden

Historien om Harahorn Gin har elementer av pasjon og lidenskap, samt en god porsjon folklore. Resultatet er eventyrlig. Historien om Harahorn Gin starter 1581 meter over havet, i Grøndalen i ... Les mer

Den ulagrede utgaven av Harahorn er Norges mest solgte håndverksgin, og har et imponerende antall utmerkelser. Se liste under.

Premieringer/utmerkelser:
2019: Gullmedalje og Gin of the Year – USA Spirits Ratings.
2019: Gullmedalje Bartender Spirit Awards.
2019: Gullmedalje London Spirits Competition (LSC).
2019: Gullmedalje San Francisco World Spirits Competition (SFWSC).
2019: Gullmedalje i New York International Spirits Competition (NYISC).
2018: Gullmedalje i New York International Spirits Competition (NYISC).
2018: Gullmedalje i China Wine and Spirits Awards i Hong Kong.
2017: Vinner av Vinmonopolets Gin-anbud.
2016: Gullmedalje i San Francisco International Spirits Competetion.

Harahorn Gin

Type: Modern Dry
Land: Norge
Produsent: Det Norske Brenneri
Alkoholstyrke: 46%
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

  • Blåbær
  • Einer
  • Potetsprit
  • Rabarbra
  • Tang
  • Kvann
  • Bergmynte
  • Merian
  • Urter

Duft

Smak

Ettersmak

Anbefalt garnityr

  • Grapefruktskive
  • Grapefruktskall
  • Stjerneanis
  • Friskt eple
  • Rabarbra
  • Blåbær
  • Bringebær
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Harahorn Gin

Andre gin fra samme produsent

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Kommenter