Freyja Vin Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin

Hva passer til Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin

Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin er, med sin fargeglade etikett og glittrende innhold, lett å mistolke til et søtt gateway produkt for nye gindrikkere. Her får du imidlertid en spennende gin og mye einer.

Jeg må innrømme at jeg har noen fordommer mot gin med glitter. Jeg tenker da at man forsøker å selge på utseende, og ikke på smak. Her ble mine fordommer gjort til skamme.

Den er balansert og sødmefull, men ikke søt. Den er full av krydder, urter og einer, og smaker som får deg til å lete litt. Hva smaker det egentlig? Bar er den helt nydelig. Det er litt mer jobb å finne tonic den er god med uten å miste sin egenart. Her passer det best med en tonic som ikke er søt.

Så langt er vår perfekte match Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water. Og det er faktisk helt vidunderlig. Jeg er rimelig trygg på at det vil være strålende med frisk rabarbra som garnityr straks dette er i sesong.

Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin lages av Freya Vin, og begge disse to nye ginene deres kom på Vinmonopolet i januar 2023.

Duft- og smaksnotater

Duften er lett lakris, og kanskje et hint av tyrkisk pepper? Jeg kjenner også kvann, urter og krydder, foruten tydelig einer. Det er også et hint av sitrus, men jeg tror det kommer av eineren.
Smaken er full av krydder og urter, tydelig einer, men en underliggende sødme under det hele. Det er en del jordlighet, så røtter er definitivt involvert. Ettersmaken gir urter, einer og en litt pepret avslutning.

Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Pink gin
Land: Norge
Produsent: Freyja Vin AS
Alkoholstyrke: 40%
Farge: Lys rosa
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin er langt mer enn det den ser ut som. Her får du en spennende gin pakket inn i rosa glitter.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.