Rammstein Sloe Gin

Hva passer til Rammstein Sloe Gin

Del med andre ginteresserte:

Rammstein Sloe Gin dufter av røde skogsbær og smaker faktisk nesten som barndommens sommer. En eksplosjon av sødmefulle bær og nydelige krydder.

Rammstein Sloe Gin er en limited edition gin som er produsert på Onder De Boompjes Distillery. Onder De Boompjes Distillery ble grunnlagt allerede i 1658 og ligger i Schiedam i Nederland. Schiedam er så godt som Geneverens vugge. På Vinmonopolet er produsenten oppgitt som 1423Aps som er et Dansk selskap. Vi antar at den da er laget på oppdrag for dem. De tar frem og lager en god del gin for kjente band.

Rammstein Sloe Gin er laget på ganske klassiske gin ingredienser; einer, koriander, kvann, sitrongress og kardemomme. Etter destillering er slåpebær tilsatt og har fått trekke i ginen i 6-8 uker. Etter maserasjonen er den infusert med smaken av røde skogsbær, og bør dermed kunne være den perfekte varmende vinterdrikken.

Jeg vil faktisk tro dette blir farlig godt med et snev av prosecco eller cava i. Eller rett og slett med tonic. I Danmark er det tradisjon å drikke Sloe Gin til riskremen. Her kan du kanskje gjøre et unntak å bytte ut den røde sausen.

Rammstein Sloe Gin kom på Vinmonopolet 3. november 2021. Det sies å være en limited life versjon du må handle fort om du skal ha den.

Bandet Rammstein er en av mange band som etter hvert har tatt frem både alkohol og andre produkter de setter navnet sitt på. Av de gin vi har smakt er det en del som tyder på at minst en av bandmedlemmene må være glad i gin, det er gode produkter. De har også en Navy Strength gin i tillegg til vodka, rom og rødvin. Bandet Rammstein er fra Berlin og har hatt samme sammensetning siden de ble dannet i 1994.

Duft og smaksnotater

Duften minner meg først om jordbær, men det glir over i mer generelt røde skogsbær; bjørnebær, rips og faktisk svisker. Du kjenner krydder og tydelig einer, og en masse sødme.
Smaken er fruktig og søt med vidunderlige naturlige toner av slåpebær og et anstrøk som minner om gløgg. Det er krydder og mild einer.

Rammstein Sloe Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Sloe gin
Land: Danmark
Produsent: 1423 ApS
Alkoholstyrke: 27%
Farge: Rød
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

  • Røde skogsbær
  • Slåpebær
  • Sitrus
  • Urter

Smak

Ettersmak

Anbefalt garnityr

Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Rammstein Sloe Gin dufter av røde skogsbær og smaker faktisk nesten som barndommens sommer. En eksplosjon av sødmefulle bær og nydelige krydder.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Rammstein Sloe Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.