Sipsmith Sloe Gin er Sipsmith London Dry Gin som har hvilt en stund sammen med slåpebær. Resultatet er balansert, ikke er for søtt, og med en perfekt bitterhet i avslutningen.
Jeg må si at jeg synes at det er litt kult ar Sipsmith er helt åpne med at de har valgt å bruke sin London Dry Gin som basis i slåpe-ginen. Jeg mistenker at det er flere produsenter som tar denne “snarveien” uten å innrømme det. Resultatet er uansett en god sloe gin som er veldig godt balansert.
Sloe gin er veldig god å bruke sammen med musserende vin med eller uten alkohol. Bruk 2-4 cl sloe gin og fyll opp med musserende. Dette blir da en enkel og veldig god velkomstdrink. Sipsmith Sloe Gin nyter du med glede bar. Ha i en isbit og kos deg, bland den med musserende eller bruk den med tonic.
Du kan lese mer om Sloe Gin og slåpebær, og hvordan du drikker det her.
Duft og smaksnotater
Duften er tydelig slåpebær, tenk litt som kirsebær og plommelikør med et lett preg av mandel. Smaken har med seg disse notene. Samtidig minner det litt om julekrydder. Anis og kanel og hint av sitrus.
Sipsmith Sloe Gin
Beskrivelse
Kjente ingredienser
Duft
- Kirsebær
- Mandel
Smak
- Frukt
- Sødme
- Mandel
Ettersmak
- Kirsebær
- Mandel
Anbefalt tonic
- Bareksten Premium Elderflower Tonic Water
- Bareksten Premium Indian Tonic Water
- Double Dutch Indian Tonic Water
- Fentimans Naturally Light Tonic Water
- Fever-Tree Elderflower Tonic Water
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Schweppes Indian Tonic Water
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- Swedish Tonic Water Original
- Thomas Henry Botanical Tonic
Anbefalt garnityr
Mer informasjon
Oppskrifter med Sipsmith Sloe Gin
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.