Bombay Citron Pressé Gin er inspirert av smakene i en klassisk Tom Collins Cocktail. Det er en frisk gin, som er ment å være lett å mikse.
Vi laget selvsagt først en Tom Collins, og med det kan du iallfall ikke trå feil med denne! Vi brukte like mye soda som summen av de andre ingrediensene (8 cl) og det ble helt perfekt. Vil du ha mindre soda blir den nok enda bedre.
Den vil også kunne vri de fleste klassiske drinker i en litt annen dimensjon, og jeg ser for meg at man kan få en hel del kreative løsninger der. Den anbefales også i White Lady og selvsagt til Gin og Tonic, da med en sitronbåt som klemmes lett over cocktailen og legges oppi etterpå.
Basen her er Bombay Dry Gin blandet med en vibrerende frisk og forfriskende frukt infusjon av sitroner som er høstet akkurat når de er helt perfekte. Dette er ment å skulle fange smaken av friske middelhavssitroner – akkurat slik de smaker om du klemmer saften ut av de. Jeg vil påstå de har klart dette temmelig bra – iallfall er resultatet noe du vil nyte igjen og igjen.
Duft- og smaksnotater for Bombay Citron Pressé Gin
Duften er av sødmefylte sitroner, godt blandet med einer, urter og krydder.
Smaken er en sitroneksplosjon, full av sitron, sødme og litt bitterhet. Du kjenner einer og tydelige krydder i en lang ettersmak.
Mer informasjon
Forskjellen på Bombay Dry, Sapphire og Star of Bombay Gin
Oppskrifter med Bombay Citron Pressé
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.