Makar Cherry Gin

Hva passer til Makar Cherry Gin

Vi smakte Makar Cherry Gin da den ble lansert i 2019. Siden har vi hatt lyst på den. Dette er en nydelig gin med smak av modne kirsebær, sitrus og einer.

Samme året som den ble lansert ble den kåret til verdens beste smaksatte gin. I november 2020 kom det 80 flasker til Norge. Nå er den endelig tilgjengelig i Bestillingsutvalget hos Vinmonopolet.

Navnet Makar stammer fra det gamle gaeliske ordet for poet. Det spiller på kreativitet, både ginens og produsentens. Makar Cherry Gin er basert på Makar Original Dry Gin. Her har kirsebær og noen få rosa pepperkorn fått trekke i ginen. Etter det er fruktmassen presset for å få ut mest mulig smak. Den heptagonformede flasken symboliserer de 7 ingrediensene i den originale Makar Original Dry Gin som inkluderer blant annet einer, sort pepper, rosmarin og lakris.

Makar Cherry Gin lager en himmelsk Gin og Tonic. Det blir fruktig og godt, med et snev av sødme. Bruk gjerne sitronskall og kirsebær som garnityr. Den anbefales også med prosecco, gjerne med litt sukkerlake og cranberryjuice oppi også.

Duft- og smaksnotater

Her dufter det kirsebær, tørket frukt, einer, krydder, et snev av kirsebær sten. Man kan også tydelig kjenne sitrus. Smaken starter som med duften, det er masse krydder. Tydelig einer, og kirsebær til stede hele veien. Det er sødme, men den er mest av søte krydder og subtil, dette er ikke en søt gin. Ettersmaken har mye krydder, og en pepret kirsebæravslutning.

Makar Cherry Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Skottland
Produsent: Glasgow Distillery
Farge: Rødbrun
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Vi smakte Makar Cherry Gin når den ble lansert i 2019. Siden har vi hatt lyst på den. Dette er en nydelig gin med smak av kirsebær, sitrus og einer.

Oppskrifter med Makar Cherry Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
3 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.