Brennevinsgrova Flower Garden gin

Hva passer til Brennevinsgrova Flower Garden Gin

Del med andre ginteresserte:

Brennevinsgrova Flower Garden Gin kom til fordi det ble ønsket en gin med blåbær. Sammen med andre lokale bær og blomster, i tillegg til krydder og sitrus, ble resultatet en floral eksplosjon.

To brødre kom “til gards” med 30 liter blåbær og mente det måtte lages en gin med blåbær. Utfordringen for Harald Strømmegjerde ble dermed å finne en god måte å bruke disse på. Etter en del testing ble resultatet einer og flere florale smaker; lavendel, kamille, roseblader sammen med mer klassiske ingredienser som koriander og kvann. Det er også blitt plass til rognebær, solbær og rips i tillegg til blåbærene, og hele fem typer sitrus. Den fine fargen kommer faktisk fra blåbærene. Her er det masse antioksidanter – og ikke noe tilsatt sukker.

Dette er rett og slett en spennende gin, men ikke en typisk rosagin. Du bør kunne leke deg med mange forskjellige tonic for eksempel Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic eller Fever-Tree Elderflower Tonic Water. En ting vi har funnet ut etter litt testing, er at denne ginen er super med Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.

Duft og smaksnotater

Duften er krydret og floral, men med tydelig bærnoter og sitrus. Du kjenner det egentlig som du er i en frukthage med nyskåret sitrus rundt hjørnet og en masse krydderplanter.
Smaken er likevel overraskende kraftig etter duftinntrykket. Du kjenner en eksplosjon av havens bær, en masse sitrus og en bakgrunn av krydder.

Brennevinsgrova Flower Garden Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Produsent: Brennevinsgrova AS
Alkoholstyrke: 46,2%
Farge: Lyserød
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Brennevinsgrova Flower Garden Gin kom til fordi det ble ønsket en gin med blåbær. Sammen med lokale bær ble resultatet en floral eksplosjon.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Brennevinsgrova Flower Garden Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.