Harahorn fatlagret Gin

Hva passer til Harahorn Fatlagret Gin

Harahorn Fatlagret Gin er spesiallaget for å ligge på fat. Det er med andre ord ikke den ordinære Harahorn Gin som har fått hvile på fat. I denne ginnen har kryddermengden blitt juster i forholdet for å gi rom til smakene som kommer fra Oloroso sherryfatet. Resultatet er godt balansert og nydelig.

Resultatet er en fatlagret gin som er deilig og bløt. Den nytes best alene eller i en Negroni.

Vi har så langt funnet kun en tonic som fungerer i en Gin og Tonic. Men det er til gjengjeld veldig godt. Dette vil være en strålende Gin og Tonic for de som ikke er så glad i gin, men liker cognac og/eller whisky.

Hvis du er nysgerrig på mer info om fatlagret gin, kan du lese mer om det her.

Historien om Harahorn Gin

Historien om Harahorn Gin – Fabeldyret som erobret verden

Historien om Harahorn Gin har elementer av pasjon og lidenskap, samt en god porsjon folklore. Resultatet er eventyrlig. Historien om Harahorn Gin starter 1581 meter over havet, i Grøndalen i ... Les mer

Harahorn Fatlagret Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Fatlagret
Land: Norge
Produsent: Det Norske Brenneri
Alkoholstyrke: 41,7%
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

Anbefalt garnityr

Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Harahorn Fatlagret Gin

Les mer om Det Norske Brenneri

Det Norske Brenneri gin

Det Norske Brenneri – Den lille kjempen som brøt monopolet

Det Norske Brenneri holder til i en grå og anonym industribygning like utenfor Grimstad. Produktene deres er alt annet enn grå og anonyme. Her er historien om vårt besøk. Bygningen ... Les mer

Andre gin fra samme produsent

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.