Gimlet med Harahorn Gin

Gimlet med Harahorn Gin

Gimlet med Harahorn Gin er friskt og godt. Her har vi gjort det veldig enkelt og brukt Rosies Lime. Du får en ren og klar Gimlet.

Godt og friskt er det, og jeg personlig gleder meg litt over å bruke noe så tradisjonelt som Rosies Lime. Dette er det tradisjon ved, og jeg tenker på sjøskutetid, skjørbuk og andre problemer vi sjelden behøver å forholde oss til i våre dager. Les gjerne mer om denne tiden og ginhistorien her.

Gimlet med Harahorn Gin

Nøkkelord: Gimlet

Beskrivelse

Ingredienser

  • 4 cl Harahorn Gin
  • 2 cl Rose's Lime
  • Limeskive vi brukte tørket, bruk gjerne en tynn frisk skive

Dette trenger du

Pynt med

  • Limeskive vi brukte tørket, bruk gjerne en tynn frisk skive

Slik går du frem

  • Ha ingrediensene i en shaker og rist med is.
  • Sil cocktailen over i glasset.
  • Legg forsiktig i en svært tynn limeskive på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Gimlet med Harahorn Gin er friskt og godt. Her har vi gjort det veldig enkelt og brukt Rosies Lime. Du får en ren og klar Gimlet.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.