Gimlet med Harahorn Gin er friskt og godt. Her har vi gjort det veldig enkelt og brukt Rosies Lime. Du får en ren og klar Gimlet.
Godt og friskt er det, og jeg personlig gleder meg litt over å bruke noe så tradisjonelt som Rosies Lime. Dette er det tradisjon ved, og jeg tenker på sjøskutetid, skjørbuk og andre problemer vi sjelden behøver å forholde oss til i våre dager. Les gjerne mer om denne tiden og ginhistorien her.
Gimlet med Harahorn Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 2 cl Rose's Lime
- Limeskive vi brukte tørket, bruk gjerne en tynn frisk skive
Dette trenger du
- Harahorn Gin
- Rose's Lime
- Lime
- Cocktailglass
- Målebeger
- Isbiter
Pynt med
- Limeskive vi brukte tørket, bruk gjerne en tynn frisk skive
Slik går du frem
- Ha ingrediensene i en shaker og rist med is.
- Sil cocktailen over i glasset.
- Legg forsiktig i en svært tynn limeskive på toppen.
Gimlet med Harahorn Gin er friskt og godt. Her har vi gjort det veldig enkelt og brukt Rosies Lime. Du får en ren og klar Gimlet.
1