Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt er en frisk variant av en Gin & Tonic med Harahorn Gin. Grapefrukten får virkelig frem mange av smakene i ginen.
Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 8 cl The Headless Horseman original indian tonic water
- Båt av rosa grapefrukt
Dette trenger du
Pynt med
- Båt av rosa grapefrukt
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skjær en båt av grapefrukten og legg denne i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt er en frisk variant av en Gi&T med Harahorn Gin. Grapefrukt får virkelig frem smakene i ginen. (Oppskrift: Pål Bagge Skar)
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1