Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt

Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt er en frisk variant av en Gin & Tonic med Harahorn Gin. Grapefrukten får virkelig frem mange av smakene i ginen.

Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Båt av rosa grapefrukt

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en båt av grapefrukten og legg denne i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt er en frisk variant av en Gi&T med Harahorn Gin. Grapefrukt får virkelig frem smakene i ginen. (Oppskrift: Pål Bagge Skar)

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.