Solbær Gimlet med Harahorn Gin

Solbærgimlet med Harahorn Gin

Solbærgimlet med Harahorn Gin er en drink for deg som liker kombinasjonen av søtt og syrlig. I tillegg er det morsomt med den intense fargen fra solbær.

Her brukte jeg solbær jeg hadde lagt i fryseren fra i fjor og mudlet disse, og silte av skall og frø. Det smaker mindre av solbær enn man skulle tro, men fargen blir utrolig vakker.

Her kan du lese mer om drinken Gimlet.

Solbærgimlet med Harahorn Gin

Nøkkelord: Gimlet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Sitronmelisse En kvast eller et blad
  • Limeskall

Slik går du frem

  • Sett gjerne cocktailglasset med is og vann så det blir ordentlig kaldt. Tøm dette ut rett før du siler i glaset.
  • Ha alle ingrediensene i en shaker og muddle det i ca 10 sekunder til solbæren er knust og gir flott farge.
  • Gjør klar limeskall og urte til pynt.
  • Rist med is i ca 20 sekunder til alt er svært kaldt og shakeren dugger.
  • Dobbelsil cocktailen over i glasset. Dette betyr at du bruker en ekstra sil i tillegg til den på shakeren. Du vil ellers få en uklar drink.
  • Legg i forsiktig en bitteliten kvast av urten og limeskallet på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.