Rabarbra GT med Harahorn Gin

Rabarbra GT med Harahorn Gin

Rabarbra GT med Harahorn Gin er en G&T med norsk gin, norsk tonic, og norsk garnityr. Her får du rabarbra i rikt monn. Tett fulgt av Harahorn Gin. Norske The Headless Horseman rhubarb tonic water er en perfekt følgesvenn til Harahorn Gin.

Rabarbra GT med Harahorn Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i rabarbraen på toppen av isen som pynt
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.