Frisk GT med Harahorn Gin

Frisk GT med Harahorn Gin

Del med andre ginteresserte:

Frisk GT med Harahorn Gin har vi satt sammen av Harahorn Gin og Double Dutch Indian Tonic Water. Som garnityr har vi valgt en grapefruktbåt og en kvast rosmarin. Resultatet er en forfriskende Gin og Tonic som egner seg til enhver anledning.

Frisk GT med Harahorn Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Båt av rosa grapefrukt
  • Rosmarin

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en båt av grapefrukten og legg denne i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Stikk en kvast rosmarin i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.