Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup er veldig godt og kjennes litt eksotisk. Å lage noe fra naturen og nyte det er ekstra gøy, det synes i alle fall jeg.
For å bruke en slik søt cocktailsirup i en Gin og Tonic er det best å ha en gin med mye smak som tåler det uten å bli overdøvet. Harahorn er en slik gin.
Løvetannsirup må du lage selv. Dette er noe som er gøy for enhver som liker å sanke fra naturen. Er du en av de som liker å gå på sopptur om høsten, vil du like å forsøke det her også. Du finner oppskrift på hvordan du lager løvetannsirup i denne artikkelen. Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup er en perfekt pausedrikk i løvetannsesongen.
Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- 1 cl Løvetann-sirup
- Løvetann
Dette trenger du
- Harahorn Gin
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Målebeger
- Copa glass
- Løvetann-sirup
- Løvetann
Pynt med
- Løvetann
Slik går du frem
- Mål opp gin og løvetann-sirup og shake dette sammen med is i 20 sekunder.
- Hell innholdet fra shakeren over i glasset.
- Mål opp tonic. Hell dette i glasset.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Pynt med en løvetann om du har lyst.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.