Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup

Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup

Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup er veldig godt og kjennes litt eksotisk. Å lage noe fra naturen og nyte det er ekstra gøy, det synes i alle fall jeg.

For å bruke en slik søt cocktailsirup i en Gin og Tonic er det best å ha en gin med mye smak som tåler det uten å bli overdøvet. Harahorn er en slik gin.

Løvetannsirup må du lage selv. Dette er noe som er gøy for enhver som liker å sanke fra naturen. Er du en av de som liker å gå på sopptur om høsten, vil du like å forsøke det her også. Du finner oppskrift på hvordan du lager løvetannsirup i denne artikkelen. Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup er en perfekt pausedrikk i løvetannsesongen.

Harahorn Gin og Tonic med Løvetannsirup

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Løvetann

Slik går du frem

  • Mål opp gin og løvetann-sirup og shake dette sammen med is i 20 sekunder.
  • Hell innholdet fra shakeren over i glasset.
  • Mål opp tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Pynt med en løvetann om du har lyst.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.