Gin Sour med Harahorn Gin

Gin Sour med Harahorn Gin

Gin Sour med Harahorn Gin er syrlig og godt, og ser dessuten veldig lekkert ut. Harahorn gir deilig duft og spennende smak til denne klassiske cocktailen.

Gin Sour med Harahorn Gin

Nøkkelord: Gin Sour

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Garnityr

  • Oxalis Tok et blad grønn Oxalis denne gangen. Det er ytterst frivillig og trenges ikke.
  • Sitronskive

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene i shakeren og rist som en gal i ca 30. sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Sil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
  • Dersom du ønsker kan du legge på et dekorativt garnityr som plukker opp duftene du kjenner fra ginnen du bruker. Her valgte jeg et blad fra urten Oxalis, fordi den smaker syrlig og plukker opp rosatonene i drinken og gav en helhet.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.