En Gin-Tonic med Harahorn Gin kan lages på mange måter. Denne er proppfull av skogsbær. Sammen med de andre ingrediensene i Harahorn Gin er det en flytende tur i skog og mark.
Gin-Tonic med Harahorn Gin og skogsbær
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Blåbær
- Bjørnebær
- Bringebær
- Rosmarin
Dette trenger du
- Harahorn Gin
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Målebeger
- Copa glass
- Blåbær
- Bringebær
- Bjørnebær
- Rosmarin
- Isbiter
Pynt med
- Bringebær
- Blåbær
- Bjørnebær
- Rosmarin
Slik går du frem
- Ta et par av hver bær og klem de slik at skallet sprekker. Legg disse i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i noen flere bær
- Gi urten et dask så aromaene kommer bedre frem, og legg den i på toppen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1