Gin og Tonic med Harahorn Gin

Gin og Tonic med Harahorn Gin

Harahorn Gin er en tørr gin med god fylde og preg av einer, anis og sitrus. Den har en sval aroma preget av einerbær, anis, blomst og sitrus. Hvis du liker anis og bær bør du elske denne Gin og Tonic med Harahorn Gin.

Gin og Tonic med Harahorn Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • Stjerneanis
  • Skive av rosa grapefrukt

Slik går du frem

  • Skjær en 4mm tykk grapefruktskive
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i grapefruktskiven og en bit stjerneanis
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
3
4 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.