Rosa gin og tonic med Harahorn

Rosa gin og tonic med Harahorn Gin

Rosa gin og tonic med Harahorn Gin en lett søtlig G&T med preg av norske bær og urter. Fargen setter deg i sommerstemning, uansett årstid.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Rosa gin og tonic med Harahorn Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Blåbær

Slik går du frem

  • Ta et par bær og klem de slik at skallet sprekker. Legg disse i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i noen bær på toppen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Rosa gin og tonic med Harahorn Gin en lett søtlig G&T med preg av norske bær og urter. Fargen setter deg i sommerstemning, uansett årstid.

Likte du denne oppskriften på Rosa gin og tonic med Harahorn Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.