Gin og Tonic med rabarbra passer veldig bra med Harhorn. En av de mange norske ingrediensene i Harahorn Gin er rabarbra. Nettopp derfor smaker en G&T på denne måten himmelsk!
Når rabarbra ikke er i sesong kan du lage Gin og Tonic med rabarbrasirup i tillegg til en tonic med rabarbra. Du kan godt forsøke denne med en mer nøytral tonic også, f.eks Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.
Gin og Tonic med Harahorn Gin og rabarbra
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 8 cl Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1