Gin og Tonic med Harahorn Gin og Fentimans Rhubarb Tonic

Gin og Tonic med Harahorn Gin og rabarbra

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med rabarbra passer veldig bra med Harhorn. En av de mange norske ingrediensene i Harahorn Gin er rabarbra. Nettopp derfor smaker en G&T på denne måten himmelsk!

Når rabarbra ikke er i sesong kan du lage Gin og Tonic med rabarbrasirup i tillegg til en tonic med rabarbra. Du kan godt forsøke denne med en mer nøytral tonic også, f.eks Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.

Gin og Tonic med Harahorn Gin og rabarbra

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Rabarbra

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.