Gin og Tonic med Harahorn Gin og Fentimans Rhubarb Tonic

Gin og Tonic med Harahorn Gin og rabarbra

Gin og Tonic med rabarbra passer veldig bra med Harhorn. En av de mange norske ingrediensene i Harahorn Gin er rabarbra. Nettopp derfor smaker en G&T på denne måten himmelsk!

Når rabarbra ikke er i sesong kan du lage Gin og Tonic med rabarbrasirup i tillegg til en tonic med rabarbra. Du kan godt forsøke denne med en mer nøytral tonic også, f.eks Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.

Gin og Tonic med Harahorn Gin og rabarbra

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Rabarbra

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.