Gin og Tonic med Harahorn gin, Mediterranean tonic og rødt eple

Gin og Tonic med Harahorn og eple

Gin og Tonic med Harahorn og eple gir en forfiskende drink. Tonicen passer strålende til Harahorn og du får best match her med en båt rødt eple.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water er veldig god, også til Harahorn gin.

Gin og Tonic med Harahorn og eple

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk eplet.
  • Skjær en eplebåt
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i eplebåten.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.