En gincocktail med navnet Miami, basert på Harahorn Gin, vil bli månedens anbefaling på Color Line sine avganger til og fra Kiel i februar og mars 2020. Vi gir deg oppskriften.
Navnet Miami er valgt fordi det illustrerer noe av følelsen på drinken. Produsenten av Harahorn, Det Norske Brenneri, er sikker på at denne cocktailen gjør seg godt selv i kalde måneder som februar og mars. Det er en frisk og fruktig kombinasjon som alltid fungerer, uansett vær og temperatur.
Selve drinken er en fruktig gincocktail med et tydelig preg av Harahorn gin. Aperol gir en lett søtlig bitterhet og frukt. Aperol og gin kompletterer hverandre veldig godt.
Sitrus og sukker bidrar til balanse, mens pasjonsfrukt gir en fruktighet og frisker opp. I tillegg gir Aperol en flott farge og sodaen gjør cocktailen leskende. Resultatet er en enkel fruktig drink, som man gjerne bestiller igjen.
Alt om Gin har fått lov å dele oppskriften med våre lesere.
Miami gincocktail
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Harahorn Gin
- 3 cl Aperol
- 2 cl Sitronsaft
- 1 cl Sukkerlake
- 3 dråper Orange Bitter
- Saften og frø av 1/2 pasjonsfrukt
- Fever-Tree Premium Soda Water
Dette trenger du
Pynt med
- Pasjonsfrukt
- Sitronskall
Slik går du frem
- Start med å kjøle glasset med isbiter
- Rør sammen gin, Aperol, sitronsaft, sitronsaft, sukkerlake, orange bitter og saften av 1/2 pasjonsfrukt i et røreglass sammen med isbiter
- Hell væsken over i glasset
- Topp opp med Club Soda
- Pynt med en halv pasjonsfrukt og litt sitronskall
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.