Gin og Tonic med Harahorn Gin og bergmynte er helt naturlig nydelig. Bergmynte er den norske varianten av oregano, og det er det faktisk i Harahorn Gin.
Siden det også er Rabarbra i Harahorn Gin fant vi ut at dette var en variasjon vi måtte prøve. Og bergmynte vokser jo i hagen her, så valget var lettvint.
Har du ikke bergmynte kan du bruke litt oregano i stedet. Bruk i så fall ganske lite av den, ettersom oregano dufter og smaker temmelig likt, men en del sterkere.
Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 10 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Bergmynte Bruk evt oregano om du ikke har bergmynte
Dette trenger du
Pynt med
- Bergmynte Bruk evt oregano om du ikke har bergmynte
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ta en kvast bergmynte (eller litt oregano). Gi disse en liten dask før de legges i glasset.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.