Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Harahorn Gin og bergmynte er helt naturlig nydelig. Bergmynte er den norske varianten av oregano, og det er det faktisk i Harahorn Gin.

Siden det også er Rabarbra i Harahorn Gin fant vi ut at dette var en variasjon vi måtte prøve. Og bergmynte vokser jo i hagen her, så valget var lettvint.

Har du ikke bergmynte kan du bruke litt oregano i stedet. Bruk i så fall ganske lite av den, ettersom oregano dufter og smaker temmelig likt, men en del sterkere.

Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Bergmynte Bruk evt oregano om du ikke har bergmynte

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ta en kvast bergmynte (eller litt oregano). Gi disse en liten dask før de legges i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.