Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Gin og Tonic med Harahorn Gin og bergmynte er helt naturlig nydelig. Bergmynte er den norske varianten av oregano, og det er det faktisk i Harahorn Gin.

Siden det også er Rabarbra i Harahorn Gin fant vi ut at dette var en variasjon vi måtte prøve. Og bergmynte vokser jo i hagen her, så valget var lettvint.

Har du ikke bergmynte kan du bruke litt oregano i stedet. Bruk i så fall ganske lite av den, ettersom oregano dufter og smaker temmelig likt, men en del sterkere.

Gin og Tonic med Harahorn og bergmynte

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Bergmynte Bruk evt oregano om du ikke har bergmynte

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ta en kvast bergmynte (eller litt oregano). Gi disse en liten dask før de legges i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.