Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger

Hva passer til Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Edinburgh Gin er utgangspuktet for Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin. Den er deretter infusert med vedluftende rabarbra og ingefær. Resultatet er en eksplosjon av nydelig smak og duft.

Om du elsker rabarbra og ingefær i kombinasjon er dette en gullgruve for deg. Inntrykket kan være søtlig om du forsøker den bar, og du bør være klar over at dette ikke er en einebærfokusert gin. Denne havner i kategorien smaksatt gin. Med en isbit i kan den absolutt nytes bar – kanskje med en liten rabarbrabit i.

Med en nøytral tonic forsvinner mye av sødmen, og du kan pynte med de åpenbare rabarbra eller ingefær, eller plukke opp litt av limen i ingrediensene.

Favoritten så langt er nok med ingefærøl. Da blir det rett og slett en nydelig og forfriskende smaksbombe. Bruk gjerne ingefær eller rabarbra som garnityr.

Jeg fant via produsenten en fristende Gin og Tonic som høres veldig bra ut: Fever-Tree Mediterranean Tonic Water med kaffir lime blad og rabarbra som garnityr. Den anbefales også i sommerlige drinker, små martinier eller sour cocktails. Jeg vil ikke bli overrasket om det også fungerer med litt prosecco i denne.

Som en kuriositet kan vi jo nevne at denne også finnes som Edinburgh Rhubarb and Ginger Liqueur – en likørvariant med 20 % alkohol om man skulle ønske et mer lavalkohol alternativ. Jeg antar man fint kan bruke den på tilsvarende måte.

Denne ginen kom på Vinmonopolet 1 september 2021.

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger

Nøkkelord: Gin
Type: Smaksatt gin
Land: Skottland
Produsent: Ian Macleod Distillers Limited
Alkoholstyrke: 43,0%
Farge: Lys rosa
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.