Hva passer til Spit Roasted Pineapple Gin

Hva passer til Spit-Roasted Pineapple Gin

Del med andre ginteresserte:

Spit Roasted Pineapple Gin fra That Boutique-y Gin Company er antagelig så langt fra gin som du kan komme uten å havne utenfor kategorien. Du kan tydelig kjenne einer, men det er en grillet ananas eksplosjon du først legger merke til.

Dette er en annerledes gin med hele 46% alkohol, sødme, og en intens smak av grillet ananas. Dette er et pennende bekjentskap.

Samtidig som jeg har litt vanskelig for å kalle dette gin, må jeg si jeg faktisk digger smaken. Vi har testet den med tonic og ingefærøl, og den faller bare mer og mer i smak. Dette er en gin som kan virke forfriskende i sommervarmen, samtidig som den kjennes varmende foran peisen en hustrig vinterkveld. Da vil den definitivt også minne deg om sommer.

Vær oppmerksom på at dette produktet vil ha bunnfall fordi produsenten har valgt å benytte naturlige ingredienser. Dette påvirker ikke smaken.

Smaksnotater

Smaken når du drikker den bar tror jeg nesten jeg vil beskrive slik: Tenk deg ananaskiver dynket i brunt sukker, som deretter er smurt med BBQ saus og så grillet på en røykfylt kullgrill, før den er slengt inn i destillasjonsapparatet og destillert. Slik smaker det.
Denne vil du antagelig enten elske eller hate. Den er søt, til dels veldig søt, men når du blander den ut med tonic får du en friskere opplevelse. Med ingefærøl er den helt strålende. Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale er favoritten så langt. Spit-Roasted Pineapple Gin er kraftig på smak, du kan bruke mer tonic her enn vi vanligvis gjør.

Spit-Roasted Pineapple Gin (That Boutique-y Gin Company)

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: That Boutique-y Gin Company
Alkoholstyrke: 46%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Spit Roasted Pineapple Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.